Over Chris

“Ik ben geen typische bouwvakker”

Ik werk sinds 2001 in de bouw. De eerste 15 jaar heb ik voor een aannemer gewerkt en heb ik alles gedaan – van leerling timmerman, tot uitvoerder en projectleider.

Uiteindelijk heb ik in 2016 de stap genomen om voor mezelf te beginnen. Ondertussen renoveer ik complete woningen, bouw ik tuinkantoren, trekken we een bijgebouw uit de grond en nog veel meer. Niets ga ik uit de weg.

Het traject aan de voorkant is voor mij heel belangrijk. Daar besteed ik veel aandacht aan, zodat we onderweg niet voor onverwachte verrassingen staan. Ik ga liever drie keer vaker naar iemand toe met mijn plannen, dan dat we tijdens het project voor vraagtekens komen te staan.

Ik ben niet het stereotype bouwvakker. Dat krijg ik terug van mijn klanten. En tot de dag van vandaag heb ik nog geen ontevreden klanten gehad. Ik moest heus wel eens terug voor een project, maar dat vind ik niet erg. Want ik hou ervan om kwaliteit te leveren, niet de budget oplossing. Dan kan ik achter mijn werk staan.

Ervaring

– 2016 Chris De Timmerman

– 2012 Hoger Technisch Instituut (HTI)

– 2009 Projectleider Bouwbedrijf

– 2005 Uitvoerder Bouwbedrijf

– 2005 Uitvoerders Opleiding B&U

– 2003 Opleiding Bouwkundig Opzichter Tekenaar

– 2001 Timmerman Bouwbedrijf

Projecten

– Woningbouw

– Jaren 30

– Tuinkantoor en bijgebouw

– Veranda en overkapping

– Uitbouw en opbouw

– Woonboerderij

– Schuren

– Houtconstructie

Wat betekent je logo?

Mijn leermeester is De Timmerman. Jezus uit de Bijbel was de zoon van Jozef, een timmerman. In die tijd gingen je gewoon in de zaak bij je vader, dus we kunnen ervan uitgaan dat Jezus ook goed uit de voeten kon met een hamer. Dat had Hij van zijn vader geleerd. Zelf voel ik me verbonden met De Timmerman. Dat is belangrijk voor me. Ik ervaar dat het me helpt in mijn werk.

Interesse? Maak vrijblijvend een afspraak.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor